Livrare & Retur

Procedura de cumpărare
Pentru a cumpăra şi intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.oscarprint.ro este necesară parcugerea următoarelor etape:
-       identificarea şi alegerea produselor
-       înregistrarea dvs. ca utilizator al www.oscarprint.ro sau completarea datelor necesare pentru procesarea comenzii (fără înregistrare ca utilizator)
Prin lansarea unei comenzii electronice sau telefonice pe www.oscarprint.ro sunteţi de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin email) prin care site-ul îşi derulează operaţiunile.

Înregistrarea ca utilizator
Site-ul www.oscarprint.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiţionată de înregistrarea ca utilizator.

Plata şi livrarea
Preţul produselor afişate pe site este în lei are TVA inclus şi nu include taxa de transport, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte.Transportul se face prin postă romana sau prin alte societăţi de curierat, (Fan curier etc) la alegerea clientului. Modalitatea de plată este cea prin ramburs: plata în numerar (lei) la livrare, la ridicarea coletului poştal sau către comisionarul care efectuează livrarea.
 

PREŢURILE NU CONŢIN COSTURILE DE TRANSPORT !!!

Alte modalităţi de plată: prin Ordin de Plată în Trezorerie sau Bancă, prin card bancar etc...
Termenul de livrare obişnuit al produselor cumpărate de la www.oscarprint.ro se încadrează între 2 zile şi 7 zile din momentul înregistrării comenzii. În condiţiile speciale SC OSCAR PRINT SRL îşi asumă dreptul de a mări timpul de livrare.
Editura OSCAR PRINT nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afişate. Din acest motiv Editura OSCAR PRINT îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu mai exista pe stoc.

Calitatea produselor
Produsele /cărţile furnizate de Editura OSCAR PRINT, sunt noi şi identice cu cele din librării.
Editura OSCAR PRINT nu-şi asumă responsabilitatea pentru defectele datorate transportului.
Pentru eventualele defecte tipografice, acceptăm returnarea cărţilor şi ne obligăm să le înlocuim sau să returnăm banii clientului.

Condiţii de returnare
Ne dorim să fiţi deplin mulţumit atunci când cumpăraţi produsele noastre online. Dacă nu vă satisfac produsele cumpărate, le puteţi returna şi nou vă vom înapoia contravaloarea comenzii dvs.
Legislaţia românească prevede (Legea nr. ): Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărarea, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind aceleaşi servicii de transport cu care s-a făcut  livrarea.
www.oscarprint.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 15 zile de la data denunţării în scris a contractului.

Back
IP-ul dumneavoastra este: 107.22.48.243
Copyright © 2018 Oscar Print.