Conditii de Utilizare

 

Introducere
Utlizarea site-ului oscarprint.ro (incluzând vizitarea şi şi cumpararea produselor) implică acceptarea anumitor termeni şi condiţii de utilizare ce sunt detaliate în paragrafele următoare.
 
Toate produsele prezentate în site sunt valabile în limita stocului.
 
Dispute şi conflicte. Drept aplicabil. Litigii.
Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul oscarprint.ro şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul  se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condiţiile şi Termenii de utilizare de mai sus orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi societatea Oscar Print.
 
Modificări
Oscar Print îşi rezervă dreptul, la discreţia sa, de a efectua schimbări cu privire la conţinutul site-ului oscarprint.ro, politica, condiţiile şi termenii de utilizare, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
Utilizatorul oscarprint.ro are obligaţia de a verifica în mod repetat termenii şi condiţiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către va înceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.
Back
IP-ul dumneavoastra este: 107.22.48.243
Copyright © 2018 Oscar Print.